GeoWeb 5.1 beschikbaar

De nieuwe versie van GeoWeb is beschikbaar! Bij de ontwikkeling van GeoWeb 5.1 is veel aandacht uitgegaan naar de verdere functionele verbreding van de HTML5-viewer en op de mobiele toepassingen ervan.

Webrichtlijnen
Voor organisaties die kaarten willen delen op internet via hun CMS is er goed nieuws: deze versie van GeoWeb HTML5-viewer voldoet, als enige GIS-viewer, aan de Nederlandse webrichtlijnen. Dit betekent bijvoorbeeld dat GeoWeb kan voorlezen aan mensen die blind of slechtziend zijn. Maar het betekent ook dat GeoWeb volledig via het toetsenbord bediend kan worden voor mensen die niet met een muis kunnen werken.

Veel uitbreidingen en verbeteringen
Maar er is nog veel meer. De offline mogelijkheden zijn sterk verbeterd en uitgebreid en de app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows. Voor een volledig overzicht van alle nieuwe functies en uitbreidingen kunt u op onze gebruikersportal (Mijn GeoWeb) het document Wat is nieuw in GeoWeb 5.1 downloaden (inlog vereist).

Downloads op Mijn GeoWeb
Onder downloads op Mijn GeoWeb kunt u GeoWeb 5.1 zelf downloaden, evenals de release-brief. Deze bevat nuttige informatie voor gebruikers die willen overstappen op versie 5.1 van GeoWeb.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de steeds bredere toepassingen van GeoWeb? Neem contact met ons op. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk, net zoals het aanvragen van een tijdelijke demolicentie. Neem ook even contact op als u GeoWeb al gebruikt, maar geen inlogcode heeft voor Mijn GeoWeb.