Voorkom graafschade door samenwerking in keten

In de Nederlandse bodem ligt zo’n 1,7 miljoen kilometer aan kabels en leidingen. GeoWeb kan tijdens de ontwerpfase ingezet worden om te zien waar kabels en leidingen liggen en om inspecties uit te voeren in het veld. Ook kunnen knelpunten aangegeven worden op de kaart. Betrokken partijen kunnen al deze precieze gegevens zien in GeoWeb. Doordat alle partijen over dezelfde actuele informatie beschikken, kan graafschade voorkomen worden.

Onderstaand filmpje is tot stand gekomen in samenwerking tussen het CROW en Sweco. Bas van de Nieuwenhof, adviseur van Sweco, gaat het veld in met de actuele kaart. Hij gebruikt GeoWeb. Alle multidisciplinaire teams die werkzaamheden uitvoeren hebben toegang tot uiteenlopende informatie. Ook de opdrachtgever en belangrijke stakeholders hebben toegang tot dezelfde informatie via GeoWeb.

Door tijdens de ontwerpfase alle info in kaart te brengen en te delen met de juiste groepen, kan er een ontwerp gemaakt worden dat past bij de praktijk. En zo kan graafschade voorkomen worden.

OOK BEHOEFTE AAN SLIMME DATATOEPASSING BIJ GROTE INFRASTRUCTURELE PROJECTEN?

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer of komen langs voor een vrijblijvende demonstratie.

ZIEN IS GELOVEN

GeoWeb biedt oneindig veel mogelijkheden, om (big) data te koppelen aan geografische kaarten. Je kunt dit het beste zelf ontdekken door in de wereld van GeoWeb te stappen. Vraag daarom een gratis demo aan.

GRATIS DEMO AANVRAGEN