GeoWeb en Street Smart: een krachtige combinatie

Als leverancier van 360° panoramafoto’s en geo-oblieks komt Cyclomedia met iets nieuws: Street Smart. Deze web viewer werkt op HTML5-technologie en is sneller en gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger, GlobeSpotter. Street Smart is net als GeoWeb platformonafhankelijk en werkt op uw pc, tablet en smartphone. Veel GeoWeb-gebruikers maken gebruik van Cyclomedia-beelden, daarom ondersteunt GeoWeb de recente ontwikkelingen. Street Smart is als extensie per direct beschikbaar voor klanten van GeoWeb.

Altijd de meest recente foto’s bij al uw kaarten

De combinatie van GeoWeb met het nieuwe Street Smart biedt u als bedrijf of gemeente de mogelijkheid om altijd en overal de foto’s van Cyclomedia te gebruiken. Cyclomedia maakt bovendien met hoge frequentie nieuwe foto’s. Zo heeft u altijd en overal toegang tot de meest recente foto’s bij uw kaarten met de handige “time travel”.

Device-onafhankelijk met HTML5

Overal direct aan de slag kunnen. Op uw mobiel, tablet of laptop. GeoWeb maakt al langer gebruik van HTML5, juist omdat dit uw werk zo makkelijk en plaatsonafhankelijk maakt. Met Street Smart zijn de panoramafoto’s dus ook altijd en overal te raadplegen. Dit kan in GeoWeb via “tools” en “gekoppelde kaarten”, of rechtstreeks via Street View.

Overstappen

Street Smart is de opvolger van GlobeSpotter, maar beide applicaties blijven beschikbaar. Het is dus mogelijk om beide extensies naast elkaar te gebruiken. U kiest zelf of u wilt overstappen naar Street Smart. Dit kan vanaf GeoWeb 5.2. Als bestaande klant van GeoWeb met een Globespotter-extensie kunt u gratis en gemakkelijk overstappen. Vanaf nu ondersteunen wij alle nieuwe ontwikkelingen met Street Smart, om te garanderen dat u soepel en snel kunt blijven werken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Marcel Steenis, Productmanager GeoWeb. Of bent u benieuwd naar GeoWeb en wat u binnen úw organisatie hiermee zou kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.