Home / Nieuws / GeoWeb versie 5.6 beschikbaar

GeoWeb versie 5.6 beschikbaar

De nieuwe versie van GeoWeb is beschikbaar. GeoWeb versie 5.6 is te downloaden via het klantenportaal Mijn GeoWeb. Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd en er zijn verbeteringen doorgevoerd ten opzicht van de vorige versie.

Wat is nieuw?

Een aantal vernieuwingen in GeoWeb 5.6 zijn:

  • Compatibiliteit met ArcGIS 10.8
  • Verbeterde webmap ondersteuning
  • Arcade scripting mogelijkheden
  • Koppelingen met externe widgets
  • Verbeteringen in de beveiliging en performance doorgevoerd
  • Verschillende fixes voor geregisteerde bugs in Geoweb 5.5

Wil je weten welke nieuwe functionaliteit en verbeteringen verder zijn doorgevoerd? Lees dan het document GeoWeb 5.6: wat is nieuw op het klantenportaal.

Direct aan de slag met GeoWeb 5.6

Gebruikers kunnen via het klantenportaal Mijn GeoWeb de nieuwste versie downloaden. Gebruik je GeoWeb, maar heb je geen inlog van het klantenportaal? Neem dan contact op met de helpdesk. Met de inlog heb je ook toegang tot alle documenten, video’s en webinars, die via het klantenportaal beschikbaar zijn voor gebruikers.

GeoWeb Modules

Ook de meest recente GeoWeb Modules kunnen via het Mijn GeoWeb portaal gedownload worden. Deze zijn allemaal beschikbaar voor GeoWeb 5.6. Met daarbij ook de nieuwe module Access Control, waarmee je niet alleen de toegang tot services kunt beheren, maar ook lagen, velden en objecten binnen gepubliceerde kaarten per gebruiker kunt beveiligen. De GeoWeb Modules worden elke paar maanden voorzien van updates met nieuwe functionaliteiten.

Uiteraard zijn alle bestaande extensies en oplossingen ook weer beschikbaar voor GeoWeb 5.6.

Meer weten over GeoWeb?

Wil je meer weten over de verschillende toepassingen van GeoWeb? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij vertellen je graag alles over de voordelen van onze software voor jouw organisatie.

Erwin van Klaveren

Teammanager GIS Projects

[email protected]
+31 (0)6 51 00 22 36

Kirsten Culp

Teammanager GIS Consultancy

[email protected]
+ 31 (0)6 51 00 05 54

Marcel Steenis

Productmanager

[email protected]
+ 31 (0)6 54 28 77 05