Home / Nieuws / Video: de toekomst in zicht met GeoWeb

Video: de toekomst in zicht met GeoWeb

Nederland is klein. De uitdaging om efficiënt met ruimte om te gaan des te groter. Ruimte om te wonen, werken, verplaatsen. Waarbij je ook rekening houdt met duurzaamheid, klimaatadaptatie en de energietransitie. 

Wij geloven dat slim gebruik van informatie over locaties en omgevingen de oplossing biedt. GeoWeb is software, die informatie combineert in slimme kaartviewers. Een kaart geeft overzicht en inzicht. Waar overstromingsrisico’s zijn, wat een goede locatie is voor zonnepanelen of waar ruimte is om te bouwen.

Met GeoWeb krijg je inzicht om jouw werk voor jouw organisatie goed te kunnen doen. Bijvoorbeeld als gemeenteprovinciewaterschapaannemerwaterleverancier of energieleverancier. En zo dragen we samen bij aan een leefbaar Nederland. Nu en in de toekomst.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over GeoWeb? Of heb je een vraag, opmerking of verzoek? Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een (vrijblijvende) demonstratie: 0800 022 44 01.

Marcel Steenis

Productmanager

[email protected]
+ 31 (0)6 54 28 77 05

Kirsten Culp

Teammanager GIS Consultancy

[email protected]
+ 31 (0)6 51 00 05 54

Erwin van Klaveren

Teammanager GIS Projects

[email protected]
+31 (0)6 51 00 22 36