Home / Nieuws / GeoWeb Catalogus: overzicht over alle GeoWeb-sites
GeoWeb catalogus

GeoWeb Catalogus: overzicht over alle GeoWeb-sites

Catalogus-extensie

Steeds meer klanten gebruiken GeoWeb. En veel van hen gebruiken GeoWeb voor steeds meer verschillende toepassingen. Bij sommige organisaties heeft dit als gevolg dat het aantal sites snel toeneemt. Natuurlijk is het handig dat die sites eenvoudig vindbaar blijven. Sommige organisaties hebben daarvoor eigen portaalpagina’s ontwikkeld maar nu is het ook mogelijk om de GeoWeb Catalogus te gebruiken.

Overzicht

De catalogus-extensie biedt overzicht aan de eindgebruikers. Alle sites die je in de GeoWeb manager aanmaakt, verschijnen op een overzichtelijke cataloguspagina. De informatie die je in de GeoWeb manager invoert, wordt met de extensie automatisch gebruikt om dynamisch de cataloguspagina op te bouwen. Als je later in een site iets aanpast, worden de wijzigingen ook overgenomen op de cataloguspagina.

Makkelijk doorzoekbaar

De Catalogus toont de verschillende sites in duidelijk vormgegeven overzicht, met thumbnails en een korte omschrijving per site. Bovenaan de cataloguspagina staat een zoekbalk, waard je makkelijk door de catalogus kunt zoeken aan de hand van zoektermen en trefwoorden.

Bepaal zelf wie toegang heeft

De toegang tot de sites wordt bepaald door de instellingen die je zelf meegeeft aan een site in de GeoWeb-manager. Gebruikers kunnen dus nooit zomaar sites bekijken zonder dat zij toegangsrechten hebben.

Functionaliteit op maat

Het werken met GeoWeb-extensies maakt het mogelijk om functionaliteiten aan te bieden aan organisaties met specifieke behoeften, zonder het standaard GeoWeb-pakket uit te hoeven breiden. Zo is er bijvoorbeeld ook de Management tool, speciaal voor beheerders. Of de Profielentool, waarmee de gebruiker in een paar klikken een profiel genereren op basis van rasterbestanden en 3D-lijnen. Kijk voor meer extensies en oplossing onder het kopje Product op deze website.

Aan de slag met de GeoWeb Catalogus?

Denk je dat de GeoWeb Catalogus geschikt is voor jouw organisatie? Of heb je een andere vraag over GeoWeb of één van de genoemde oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken met je mee en helpen je verder!

Marcel Steenis

Productmanager

[email protected]
+ 31 (0)6 54 28 77 05

Kirsten Culp

Teammanager GIS Consultancy

[email protected]
+ 31 (0)6 51 00 05 54

Erwin van Klaveren

Teammanager GIS Projects

[email protected]
+31 (0)6 51 00 22 36