Webinar MOR oktober

Kijk het webinar terug: Meldingen Openbare Ruimte (MOR)

Op 3 oktober organiseerden wij een webinar over meldingen openbare ruimte (MOR). Sweco heeft een koppeling ontwikkeld voor het registreren, verwerken en afhandelen van alle meldingen openbare ruimte. Tijdens het webinar lieten we onder andere in een live demo zien hoe deze MOR-koppeling er voor de gemeente Woerden uitziet. Heeft u dit webinar gemist of wilt u deze nog eens terugkijken? U kunt de opname nu terugkijken op het klantenportaal.

Meer over MOR

Annet Hospers (Adviseur GIS) vertelde tijdens het webinar meer over de aanleiding en achtergrond van de MOR-koppeling. Met MOR heeft een organisatie een tool in handen waarmee burgers meldingen eenvoudig en logisch kunnen invoeren. En waarmee uw gemeente de meldingen efficiënt kan verwerken en direct kan afhandelen. Ook kunt u iedereen (burgers en organisaties) van het meldingenproces op de hoogte houden. Kijk het webinar terug voor een uitgebreide demo van de MOR-tool.

Koppeling Obsurv en GeoWeb

Ernst van Zuilen (Adviseur BOR) vertelde tijdens het webinar over de Obsurv-kant van deze koppeling. En wat er nodig is om de koppeling efficiënt in te zetten. Heeft u bijvoorbeeld onze instructievideo over Dagelijks Onderhoud al gezien? Het verwerken van meldingen over de openbare ruimte gaat op vergelijkbare wijze. Als een melding niet aan een Obsurv-object gekoppeld kan worden, wordt deze in GeoWeb afgehandeld. Alle meldingen zijn direct zichtbaar op de kaart en de stand van zaken is eenvoudig en overzichtelijk bij te houden.

Kijk het webinar terug

Op Mijn GeoWeb vindt u de opname van het webinar onder het menu ‘Downloads’. U kunt onze andere webinars, instructievideo’s en updates hier ook terugkijken. Gebruikt u Obsurv, maar heeft u nog geen login voor Mijn Obsurv? Vraag deze dan aan via onze helpdesk.

Deelnemers konden tijdens het live webinar vragen stellen. Heeft nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ernst van Zuilen of Marcel Steenis. Zij geven graag antwoord op al uw vragen over dit onderwerp.

Interview Gemeente Woerden

Tijdens het webinar kreeg u een korte video van gemeente Woerden te zien. Bekijk hier het interview over de MOR-applicatie met Monique Pels, procesmanager meldingen openbare ruimte bij gemeente Woerden: