GeoWeb 5.4 beschikbaar

De nieuwe versie van GeoWeb is beschikbaar! In de nieuwe versie, GeoWeb 5.4, is de functionaliteit opnieuw enorm verbeterd. Zoals van de workflow-technologie Geocortex Workflow 5. Ook blijft GeoWeb zich verder uitbreiden, met bijvoorbeeld de nieuwe muteerfuncties ‘knippen’ en ‘samenvoegen’ en nieuwe mogelijkheden in de resultaattabel in versie 5.4.

Uitbreidingen en verbeteringen

In het eerder gepubliceerde bericht Wat is nieuw in GeoWeb 5.4 en in het overzicht ‘wat is nieuw‘ op het klantenportaal vindt u een volledig overzicht van de nieuwe functies. Een kleine greep uit de uitbreidingen en verbeteringen:

  • De tabellenfunctie van de HTML5-viewer is opnieuw vormgegeven met nieuwe mogelijkheden zoals filteren en direct editen van administratieve gegevens
  • De vernieuwde Street Smart-extensie 2.1 heeft als nieuwe functionaliteit dat gebruikers eigen ArcGIS mapservices als overlay kunnen projecteren in de cyclorama foto. Deze versie kunt u in GeoWeb 5.4 2 maanden gratis uitproberen. Voor organisaties die een abonnement hebben op de point cloud data is de Smart Click functie beschikbaar
  • Knippen van een object: een geselecteerd object van een feature service kan worden opgeknipt. Er ontstaan dan twee objecten met dezelfde administratieve kenmerken
  • Samenvoegen van objecten: een selectie van twee of meerdere objecten uit een feature service kan worden samengevoegd tot één object. De gebruiker kan kiezen van welke feature de administratieve kenmerken overgenomen moeten worden
  • De opstartperformance van de HTML5-viewer is enorm verbeterd, tot wel 40% sneller in Chrome en Firefox-browsers

Direct aan de slag met 5.4

Onder downloads op Mijn GeoWeb kunt u GeoWeb 5.4 zelf downloaden, evenals de release-brief voor gebruikers. Deze brief bevat nuttige informatie voor gebruikers die willen overstappen op versie 5.4 van GeoWeb.

Gebruikt u GeoWeb maar heeft u nog geen inlog van het klantenportaal? Neem dan contact met ons op, dan geven wij u toegang tot alle documenten, video’s en Webinars over GeoWeb via het klantenportaal.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de steeds bredere toepassingen van GeoWeb? Neem dan contact met ons op. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk, net zoals het aanvragen van een tijdelijke demolicentie.

Mijn GeoWeb